Przeskocz do treści
Strona główna
Materiały Dydaktyczne
Aspekty metodyczne
Metrologia w Praktyce
Metrologia w Chemii
Spektrometria Atomowa
Techniki sprzężone w analizie śladowej
Metrologia AŻ
Metrologia i chemometria w analizie produktów spożywczych
Studia Podyplomowe Analityka Chemiczna
Rekrutacja
Kontakt
SP Materiały dydaktyczne 2022/23
Konferencje archiwalne
XIII Konferencja „Analiza Specjacyjna – Możliwości i Kierunki Rozwoju”
Rejestracja
Tematyka Konferencji
Program Konferencji
Zaproszeni Goście
Warsztaty
Komitet Naukowy Konferencji
Organizatorzy
Partnerzy Konferencji
Kontakt
VII Konferencja Chemometria i Metrologia w Analityce
Rejestracja
Tematyka konferencji
Program Konferencji
Warsztaty
Zaproszeni goście
Komitet Honorowy i Naukowy Konferencji
Organizatorzy
Partnerzy konferencji
Kontakt
Karty charakterystyki
Spójność pomiarowa – certyfikaty woda morska
SLRS-4_e
Pobierz
NASS-5_e
Pobierz
MOOS-1_e
Pobierz
CASS-5_e
Pobierz
certyfikat-CASS-6_EN
Pobierz
Certyfikat-QC3179-Simple-Nutrients-in-Seawater
Pobierz
Certyfikat-Reagecon-Artificial-seawater
Pobierz
Certyfikat-BCR-505-Eustarine-water
Pobierz
Certyfikat-BCR-579-Coastal-seawater
Pobierz
Certyfikat-NMIA-MX014-Trace-elements-in-sea-water
Pobierz
Strona główna
Materiały Dydaktyczne
Aspekty metodyczne
Metrologia AŻ
Metrologia w Chemii
Metrologia w Praktyce
Spektrometria Atomowa
Techniki sprzężone w analizie śladowej
Metrologia i chemometria w analizie produktów spożywczych
Studia Podyplomowe Analityka Chemiczna
Rekrutacja
Kontakt
SP Materiały dydaktyczne 2022/23
Konferencje archiwalne
XIII Konferencja „Analiza Specjacyjna – Możliwości i Kierunki Rozwoju”
VII Konferencja Chemometria i Metrologia w Analityce
Metrologia Chemiczna
Spójność pomiarowa – certyfikaty woda morska
Karty charakterystyki
Strona administratora